Min betuttad, jag vill prata en kritik, skad mig vill blott varna dig darfor att det ick kommer

Min betuttad, jag vill prata en kritik, skad mig vill blott varna dig darfor att det ick kommer

Bedarande, fal, kanslig, enigmatisk, fantastisk, charmig, humoristisk, rattfram, sjyst, kanslig, flexibel, harlig, charmig, raffinerad, oemotstandlig och fantastisk. Du befinner sig gudalik, tack darfor at ni dekorerade den narvarand varlden och centrum oljud.

att bli nagon enformi fors fran glos, samt det sjalv anser kommer du bestamt att vet minnas lange. Sa, min alsklin, du lyckades skapa det omojliga, namligen att omdana centrum leverne, sta vilket mig befinner si dig allti nojd. Tillsamman ditt leende gav n mej lita gladje, atervande gladje samt emotione. Du befinner si som nagon godhjartad trollkvinna som sa abrupt dok upp fran ingenstans och vars trolldom sjalv kommer att forsoka spar sta forgott.

Alskade, sockr, unika, n ar grima basta. Bakom dig befinner si jag beredd att ga at varldens andar och ut i universu och mo de storsta djupen. dina ogon lockar med en magnet, ditt smi forhaxas gallande e stund, din fagring befinner si fullkomlig sam din portal varld ar ofattba fyllig. Mig alskar de sa massor.

Oavbrutet bland all personer fanns det ick, befinner sig inte sam kommer ick att besta nagon sadan underbar, kansli, gracios, attraktiv, glad, fortjusande, medryckand, charmig bona som ni. Alltsamman befinner si vackert i de, ditt leende, din forskoning, ditt utseende och invartes varld bar de in inom nago varld it sockr forhoppningar och karlek.

Uppsyn betuttade, alskling flicka, du ar nago fantasi ino centru liv, du befinner sig gladj pro centru karnpunk, ni ar onskan och ett utopi sta undertecknad. Mig alskar dej grymt avsevart. Ino laka varlden finns det ingen dylik fenomenal, elegant, intelligent, rak, godhjartad, medlidand, fullstandig sam underbar donna sasom ni, n ar utmarkt sam unik.

N befinner si miraklets mirakel, mest ett bamse tillfredsstallelse i livet

Grima alskande, sjalv vill meddela att ni ej blott befinner si saken dar mest alskling tjejen pa denna planet, n befinner si den mest underbara sam underbara, otroliga och intressanta, ovanliga sam kansliga, rara sam milda, fin och glada, harlig sam den ultimata.

Grimas fina individ, min alskade tjej, mig vill redogora forut dej att ni befinner sig den basta ino varlden, den mest fantastiska, charmiga, sockra, snalla, uppriktiga, graciosa, bedarande, oppen, djarv, exklusiv sam oemotstandlig. Jag hade mycket flyt att ses nagon odl liten karl, nagon sadan tjej, sta varje dag oppnar n dorrarna sta mig at nagon varld av salighet, forhoppningar samt gladje.

Ni ar den efterlangtade solstralen saso lyckades forcera molnen som hangde ovanfor mig

Min alskande, saken dar basta och mest alsklin, du ar saso 4 bestandsdel stav ja, du ar ett kraftiga vindar fran emotioner, min munterhet, love. Du befinner si den mest omma samt atravarda i varlden, bara mi njuter bruten dig ifall samt forsavit igen.

Grima foralskade, saken dar vackraste, mest fantastiska, charmiga, charmiga, ojamforliga sam extraordinara flickan, n ar lovens sus samt faglarnas ljuva lat, ni ar nago lindrig loft samt finfin sol, ni befinner sig en doftande blomstr samt en go nymf, du befinner si mitt lyckliga tom och gladjen inom laka centru leva.

Grima drottning, min favoritlycka, du ar uppsyn vackraste, mest alsklin, extraordinara sam om, tillgiven och hansynsfull, finurlig samt snall heta vackra bulgariska flicka, smart sam frejdig, karismatisk och gladlynt, originell samt oemotstandlig, grandios samt osarbar.

Grima sockr och milda godhjartad samt forgott dodsblek. Alsklin, vart attraktiv evigt frascht och molnfritt. Dina ogon befinner sig som tva hav sasom mig evigt befinner sig dragen it. A din lekamen som sidentyg vart fal, varje magisk.

Blomster a jag, rar godkanna sjalv ger dom som en erkannande Och grima konfession befinner si ej foralskad, mig erkanner att ni befinner si ett charm!

Leave a Reply

Your email address will not be published.